Biosart® 100 hranjivi mediji - Sartorius Libra Elektronik

Biosart® 100 hranjivi mediji

Biosart® 100 Nutrient Media su medijske ampule za mikrobiološka ispitivanja farmaceutskih proizvoda, hrane, pića, vode i drugih tekućina. Medijske ampule spremne su za upotrebu, a svaka kutija sadrži 50 ampula s 2,5 ml sterilnog hranjivog medija. Hranjivi mediji u skladu su s međunarodnim propisima i preporukama ze zamjenjuju rukovanje staklenim ampulama.
Cijena: Na upit

Biosart® 100 Monitor posebno su dizajnirani za mikrobiološka ispitivanja lijekova, hrane, pića, vode i drugih tekućina. Ovi sterilni lijevci s ugrađenim membranskim filterom i celuloznom pločicom spremni su za upotrebu. Biosart® 100 hranjivi medij dostupan je u pojedinačno steriliziranim, prikladnim plastičnim ampulama. Svaka kutija Biosart® 100 Nutrient Media sadrži 50 ampula sa sterilnim medijima, svaka s 2,5 ml. Ako se čuvaju u pravilnim uvjetima (4 °C), mediji za kulturu imaju rok trajanja od 12 mjeseci (osim Endo, KF Strep, Lauryl Sulfate i Tergitol koji imaju 9 mjeseci rok trajanja).

Hranjivi mediji Biosart® 100 u skladu su s međunarodnim propisima i preporukama: Međunarodne farmakopeje, DIN i ISO standardi, Američki standardi za vodu i hranu, propisi o mineralnoj vodi, smjernice industrije hrane i pića. U okviru postupka osiguranja kvalitete i strogih standarda kvalitete, svaka je serija prošla Sartoriusove vlastite testove za promicanje rasta i sterilnost. Testovi također uključuju fizičke i tehničke parametre. Biosart® 100 Nutrient Media prikladan je za uporabu i eliminira potrebu za rukovanjem staklenim ampulama.

Prednosti:

  • pred-sterilizirani mediji
  • potvrda kvalitete za svaku seriju
  • u skladu s međunarodnim standardima
  • spremno za uporabu
  • dugi rok trajanja.

Brochure: Microbiology and Wine — Preventive care and monitoring in the wine industry
Brochure: Combisart® — The Economic Way for Fast and Reliable Colony Counting
Datasheet: Biosart® 100 Nutrient Media — Microbiological Nutrient Media for Filtration Units
Datasheet: Biosart® 100 Monitors — Microbiological and Analytical Filtration Units
Poster: Monitoring the quality of beverages, water and foods…
User Manual: Nutrient Media